Zeilschool Le Belle

Bij onze zeilschool is het uitgangspunt dat iedere cursist, als beginnend of gevorderd zeiler, met een goed gevoel en veel kunde van zeilen naar huis gaat. Zodat u aan het eind van de cursus zelfstandig op een kajuitzeiljacht kunt zeilen en dan dus ook een zeiljacht kunt huren zonder schipper.

Wij staan garant voor een zeilopleiding op het hoogste niveau en volgens de veiligste en beste methode.


Wij geven de zeillessen in Volendam op de Bavaria 32 Cruiser. Een klasse zeiljacht dat alles aan boord heeft, zowel met betrekking tot comfort als nautische techniek en veiligheid. Bij het aan boord gaan merkt u het direct, zeer compleet en brandschoon. Wij bieden ook een jachtservice aan in Volendam aan het IJsselmeer en Markermeer

Bij de zeilcursus wordt volgens het boek "Leidraad voor kajuitjachtzeilers" gewerkt. Men kan daardoor tussen de lesdagen in, en naderhand tijdens uw eigen zeiltochten, altijd weer naslaan wat er behandeld is en hoe het ook al weer zat. Tijdens de lesdagen houdt de cursist samen met de instructeur een vorderingenstaat bij, zodat hij kan zien hoeveel hij geleerd heeft op de zeilles en wat er nog behandeld moet worden. Bij ons kunt u terecht voor uw boten winterstalling in Volendam aan het IJsselmeer en Markermeer.

 

Voor meer informatie of reserveringen 

Le Belle Charters
Marina Volendam
Strandweg 2
1131 PM Volendam

+31 (0) 299 406019

+31 (0) 6 53349320

info@lebellecharters.com

 

 Bekijk hier onze Hiswa-algemene-voorwaarden-zeilscholen

Wij bieden ook een jachtservice IJsselmeer, Volendam en Markermeer